Koopplein Assen gaat samenwerken met Jackuisitie

DELEN

ASSEN – Koopplein Assen gaat voor de acquisitie en verkoop van bedrijfsadvertenties samenwerken met Jackuisitie, specialist in acquisitie en meer. Eigenaresse van Koopplein Assen Karin Vegter en Jack de Jong van Jackuisitie hebben daartoe een overeenkomst getekend.

Koopplein Assen is een online marktplaats voor particulieren en bedrijven in Assen en omstreken. Asser ondernemer Karin Vegter is sinds vijf jaar eigenaar van Koopplein Assen.

“Het concept van Koopplein is heel laagdrempelig, omdat alle advertenties gratis zijn voor particulieren, óók die voor bijvoorbeeld auto’s en woningen. De bezoekersaantallen groeien daardoor ook nog steeds.” Koopplein Assen heeft steeds meer unieke bezoekers per maand die de website herhaald bezoeken om advertenties te plaatsen en te lezen.

Jackuisitie is gespecialiseerd in acquisitie, lead generatie en reclameadvies. Met ruim 20 jaar werkervaring en expertise in de reclamebranche voorziet Jackuisitie in één van de behoeften van elk bedrijf: nieuwe klanten.

Karin Vegter: “Jackuisitie gaat voor ons nieuwe bedrijven vinden die op Koopplein Assen gaan adverteren met een banner, advertentie of sociale media-actie. Niet alleen Koopplein heeft daar wat aan, óók de adverterende partij is natuurlijk veel beter zichtbaar!”

Jack de Jong: “Voor Koopplein Assen zoeken we naar bedrijven die met een samenwerking zichzelf, hun klanten en de website van Koopplein Assen beter willen bedienen. Jackuisitie genereert meer zichtbaarheid voor alle betrokken partijen, met als gevolg dat klanten en bedrijven elkaar makkelijker vinden!”