Korfbalvereniging AVO start zoektocht vermiste Jansje Takens uit Assen

DELEN
Korfbalvereniging AVO start zoektocht vermist Jansje Takens uit Assen

Sinds dinsdagmorgen 14 oktober wordt de 54-jarige Jansje Takens uit Assen vermist. Jansje is rond negen uur in de ochtend van huis vertrokken in een grijze Ford Focus stationwagen met kenteken 65-LJR-7. Jansje heeft een stevig postuur, blond kort haar met een slag en droeg op de dag van haar verdwijning een donkere Adidas trainingsbroek, een zwarte nachtjapon die zij als bovenkleding draagt en rode Adidas slippers met witte strepen op de wreef.

Zoektocht Korfbalvereniging AVO

Leden van korfbalvereniging AVO uit Assen gaan zaterdagmorgen met 20 tot 30 leden van de vereniging op pad om te zoeken naar Jansje. Voorzitter Hans Kuiper liet op radio Drenthe vrijdagmiddag weten “We gaan zoeken in een straal van 100 kilometer om Assen. We vertrekken om 10.00 uur en mensen die mee willen helpen zoeken zijn welkom”.

Jansje heeft suikerziekte en heeft haar insuline niet meegenomen, dit heeft ze in verband met haar suikerziekte dringend nodig.

Rolder Boys

Geert Jan Kooi doet via de website van Rolder Boys de volgende oproep

Hierbij doe ik een oproep aan alle leden van Rolder Boys om morgen, zaterdag 18 oktober, mee te helpen met een zoekactie naar de vermiste Jansje Takens. Jansje heeft dinsdagmorgen om 9.00 uur haar huis in Assen verlaten en is met de auto weggegaan. Zij is niet meer teruggekomen. U snapt dat de familie zich grote zorgen maakt. Jansje is opgegroeid in Rolde en getrouwd met Alex Visser, die ook bij Rolder Boys gevoetbald heeft. Leden die bereid zijn morgen mee te helpen bij deze zoekactie (die gecoördineerd wordt door de politie) kunnen zich aanmelden per mail: g.j.kooi@tele2.nl

Met deze zoekactie doen ook leden van de korfbalvereniging ASKO / AVO mee, waar de dochters van Jansje spelen. Ik hoop dat een flink aantal mensen zich aanmeldt om deze zoekactie te laten slagen. De mensen die zich aanmelden per mail krijgen verder informatie van mij, welke ik in de loop van vandaag via de politie zal vernemen. Dus mensen, laat je hart spreken.

Weet u meer of heeft u tips ? Bel dan met de politie 0900-8844.