Kumoweld Assen Event Sponsor Dion Otten tijdens World Superbikes

DELEN

Assen – Komend weekend tijdens de World Superbikes heeft Kumoweld zich aan Dion #66 Otten Racing verbonden als Event Sponsor.

Het bekende lashuis uit Assen beschikt zelf al jaren over een VIP-box op het TT Circuit en volgt de jonge Assenaar al een tijdje. Beide eigenaren van Kumoweld, de gebroeders Kuipers, zit het racen in het bloed. Nu Dion de stap gemaakt heeft naar de Moto3 klasse gaat niet alleen de snelheid met grote stappen omhoog maar ook het budget. Team Dion #66 Otten Racing is dan ook erg blij met de ondersteuning door Kumoweld zegt Pieter Barels, bestuurs- en teamlid van Stichting Dion #66 Otten Racing.

René Kuipers; ‘wij voelen ons als bedrijf sterk verbonden met Assen en het TT Circuit. Het enthousiasme van het team en de wijze waarop Dion met deze sport bezig is is prachtig om te zien. Maar ook de sportieve stappen en prestaties die zijn geboekt zijn maken indruk. Ik heb zelf vroeger ook in diverse motorsport disciplines aan de gashendel gedraaid en weet wat je moet doen én vooral moet laten om aan de top te komen, succesvol te zijn en te blijven’. Ook wat dat betreft is er een verband met ons bedrijf. Wat Dion laat zien is veelbelovend.

Graag dragen wij ons steentje bij tijdens een prachtig evenement als de World Superbikes. En wij zien natuulijk niets liever dan een talentvolle jonge Assenaar aan de start. Kumoweld gaat volgas met Dion het seizoen van start besluit Kuipers’

Kumoweld biedt een totaalpakket voor de lasser inclusief opleidingen, met recht hét Lashuis van het Noorden.
www.kumoweld.nl

Dion neemt deel in het NEC Moto3 kampioenschap met wedstrijden op Grand Prix circuits door geheel Europa. Voor de kalender kijk op www.dionotten.nl en recente ontwikkelingen op Facebook Dion #66 Otten Racing.

Foto: aangeleverd door Dion #66 Otten Racing