Kunst en eierenmarkt Gevangenismuseum Veenhuizen

Kunst- en eierenmarkt Nationaal Gevangenismuseum Veenhuizen

DELEN
ASSEN – Op 20 en 21 februari 2016 organiseren wij voor de tweede keer een eierenmarkt in het Nationaal Gevangenismuseum Veenhuizen. Beide dagen van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Kunstenaars uit heel Nederland, Duitsland en Roemenië laten u graag zien welke mogelijkheden er allemaal zijn om van een simpel ei een waar kunstwerk te maken. Honderden eieren gekleurd, beschildert en versierd met acryl, aquarel of olieverf, bewerkt met natuurlijke materialen of gedecoreerd met zelf hardende klei en geen een hetzelfde. Niet alleen kan worden genoten van de fraaie handenarbeid, maar natuurlijk kunt u ook de trotse eigenaar worden van zo’n prachtig versierd ei. De enorme variatie aan technieken die door de deelnemers gebruikt worden maken het bezoeken van deze markt meer dan de moeite waard.

Wat u beslist moet zien het werk van Suzan Hazelhoff ,de eieren bewerkt met strass steentjes van Janny Winters en de eieren bewerkt met filigraan van Baukje Siekman.

Kunst- en eierenmarkt Gevangenismuseum Veenhuizen

Kom op zaterdag 20 en zondag 21 februari 2016 naar het Nationaal Gevangenismuseum Oude Gracht 19341 AA Veenhuizen, voor de prachtige kunstige eieren, Paas decoratie, folklore, Paas lekkernij of gewoon voor de gezelligheid.

Entree € 3,00
Kinderen tot 12 gratis.


2Divorce Assen


Bowlen in Assen