Ladies Night De Nieuwe Kolk met Magic Mike XXL

DELEN

ASSEN – Op woensdag 1 juli organiseert Bioscoop De Nieuwe Kolk weer een Ladies Night. Op deze Ladies Night pakken zij eXtra groot uit want het is Ladies Night XXL dit keer!

Deze spetterende Ladies Night begint om 19.00 uur. De film zal starten rond 20.00 uur. De kaarten voor deze complete avond bedragen € 13,50,- per persoon, maar wees er snel bij want OP=OP!

Ladies Night De Nieuwe Kolk met Magic Mike XXL

Channing Tatum, Matt Bomer, Joe Manganiello, Kevin Nash, Adam Rodriguez en Gabriel Iglesias, de hoofdrolspelers uit de kaskraker van 2012, Magic Mike. Ze zijn terug, maar dan XXL!

Drie jaar nadat Mike op zijn hoogtepunt het strippersleven vaarwel zei, besluiten de overgebleven leden van de Kings of Tampa ook de handdoek in de ring te gooien. Maar dan wel op hun manier: Nog één keer knallen in Myrtle Beach, samen met de legendarische Magic Mike in de spotlights. Onderweg naar hun allerlaatste show, met stops in Jacksonville en Savannah waar ze oude kennissen ontmoeten en nieuwe vrienden maken, leren Mike en de mannen nieuwe moves en schudden ze op verrassende wijze het verleden van zich af.