Ladies Night in De Nieuwe Kolk

DELEN

Ladies Night in De Nieuwe Kolk

Bioscoop De Nieuwe Kolk organiseert op woensdag 3 juli weer een Ladies Night met de film Love And Honor. De Ladies Night is een gezellig avondje uit exclusief voor dames! In De Nieuwe Kolk ben je van harte welkom vanaf 19.00. Aldaar staat een lekker welkomstdrankje klaar. Daarnaast zijn er voorafgaand aan de film en in de pauze  diverse bedrijven die zich presenteren op het gebied van mode, beauty en veel meer. Vervolgens bekijk je vanaf 20.00 de speciale voorpremière van de film Love And Honor.

Love And Honor

Als de jonge soldaat Dalton (Austin Stowell) aan het front in Vietnam een brief van zijn vriendin krijgt waarin ze het uitmaakt, wil hij zo snel mogelijk naar huis. Zijn macho strijdmakker Mickey (Liam Hemsworth) heeft tijdens hun verlof wel zin in een trip en gaat met hem mee naar Amerika. De jongens denken als helden onthaald te worden, maar Jane (Aimee Teegarden) woont nu bij een groep anti-oorlogsactivisten en die moeten niks van de soldaten hebben. Om geaccepteerd te worden besluit Mickey te vertellen dat ze gevlucht zijn. Terwijl Dalton Jane smeekt bij hem terug te komen, verliest Mickey zijn hart aan de prachtige Candace (Teresa Palmer). Hun prille romance maakt het niet makkelijker om toe te geven dat ze volgende week terug moeten naar de oorlog.

Na afloop van de film krijg je een leuke ‘goodiebag’ mee om dit complete avondje af te sluiten. De perfecte gelegenheid om eens lekker de mannen thuis te laten en op stap te gaan met je vriendinnen, zussen, moeder of collega’s.

Kaarten? Klik hier!