Ladies Night ‘Ja, Ik Wil’ in De Nieuwe Kolk Assen

DELEN

ASSEN – Op woensdag 7 oktober organiseert Bioscoop De Nieuwe Kolk weer een Ladies Night! Deze gezellige Ladies Night begint om 19:00 uur. De film zal starten rond 20:00 uur. De kaartjes voor deze complete avond bedragen €12,50 per persoon, maar wees er snel bij want OP=OP!

Ja, Ik Wil!

In Ja, Ik Wil! ontmoeten we Roos (Elise Schaap), een mooie, leuke, succesvolle vrouw van begin dertig. Steeds als ze begint te dromen van een huwelijk, wordt ze gedumpt. En dan wordt ze ook nog eens uitgenodigd op de bruiloften van haar exen (o.a. Jeroen Spitzenberger en Manuel Broekman) en haar beste vriend (Thomas Cammaert). Om zichzelf niet te laten kennen, neemt ze haar jongere stagiair Daan (Martijn Lakemeier) mee naar alle ceremonies. Ze raakt veelvuldig verzeild in gênante situaties en valt prompt als een blok voor de charmes van een aantrekkelijke arts (Thijs Römer).

Men zegt wel: “Van een bruiloft komt een bruiloft”, maar is hij de ware Jacob tegen wie ze “Ja, ik wil!” zal zeggen? Ja, Ik Wil! is een hartverwarmende romcom van regisseur Kees van Nieuwkerk, die eerder verantwoordelijk was voor Pak van mijn Hart.

Kaarten bestellen voor de Ladies Night op 7 oktober? Klik hier!