Ladies Night XMAS Special bij Hemmès Fashion

DELEN

Assen – Zin in een gezellige Ladies Night mét leuke prijzen ? Dan moet je vrijdagavond 16 december naar Hemmès Fashion aan de Markstraat 27 in Assen.

Hemmès Fashion opende in februari 2016 en heeft inmiddels vaste klanten die wekelijks komen shoppen. De reden ? Iedere week is er een nieuw aanbod van leuke damesmode, omdat Lotte regelmatig op pad gaat om inkopen te doen. Daardoor heeft ze een telkens wisselende collectie kleding. Via haar zakelijke Facebookpagina Hemmès Fashion houdt ze haar klanten op de hoogte van de nieuwste items en acties. Ruim 1.800 volgers heeft ze inmiddels. Vlotte betaalbare kleding, die af en toe éxtra betaalbaar is vanwege haar Happy Hour of Sale tot wel 60% van de originele prijs.

Een boetiek die de moeite waard is om eens te bezoeken. “De grote ketens gaan bij bosjes failliet…maar gelukkig krijgen we daar jonge ondernemers met passie en lef voor terug in Assen. Wat een leuke winkel met super leuke kleding. Een aanrader voor iedereen die van mooie betaalbare kleding houdt”, een reactie van een klant op de pagina van Hemmès Fashion. En het is niets teveel gezegd.

Vrijdagavond organiseert Lotte een Ladies Night – The XMAS Special. Gratis toegang; Shoppen met 20% korting, een hapje en een drankje. Tevens is er een verloting. Voor 5 euro koop je een bon en je maakt kans op prijzen als: Een complete nieuwe set gelnagels van Nagels Enzo, een zonnebankkuur van Ever Sun, wimperextensions gezet door Alice Equipe (een kapsalon aan de Kerkstraat 5 in Assen). De prijzen voor de verloting zijn beschikbaar gesteld door diverse ondernemers, want “Er moet meer communicatie zijn onderling in plaats van elkaar te zien als concurrent”, aldus Lotte, “Enthousiasme moet vanuit je hart komen en dan wordt het ongetwijfeld een succes“. Hemmès Fashion zelf geeft korting op al uw aankopen. Banketbakkerij Gosselaar verzorgt die avond de lekkernijen.

Wanneer: vrijdag 16 december a.s.
Waar: Hemmès Fashion, Markstraat 27 in Assen (naast de Koppelpaarden)
Tijd: 19:00 – 22:00 uur

Tekst en foto: M. Babtist