Lancering van Het Oergezellig bordspel Assen breed ontvangen

DELEN

Assen – Het Oergezellig bordspel Assen is op maandag 10 december, uit handen van Bart Wisbrun [oprichter landelijke StichtingTegenZinloosGeweld], overhandigd aan Manos Tsantirakis, Hester de Rijk en alle aanwezige deelnemers aan het bordspel. Plaats van samenzijn vond plaats bij Bodega Manolitos in Assen.

Uniek relatiegeschenk
Het Oergezellig bordspel is een leuk traditioneel en gezellig bordspel, volop afbeeldingen van bedrijven en organisaties uit Assen. De bijbehorende informatiebrochure, dit voorzien van een voorwoord van burgemeester Marco Out, geven o.a. informatie over de spelregels, de deelnemende bedrijven, tips voor meer veiligheid en uiteenlopende tips om pesten en geweld te voorkomen.

Aansluitend is Het Oergezellig bordspel Assen ook inzetbaar als promotie van de onderneming of te gebruiken als een uniek relatiegeschenk.

Eenmalige uitgave
Het Oergezellig bordspel Assen is een eenmalige uitgave en krijgt een gratis verspreiding onder de aanwezige basisscholen, oudereninstellingen, sportverenigingen, kinderdagverblijven, buitenschoolse opvang, buurthuizen, centrum voor jeugd en gezin, bibliotheken en het gemeentehuis. Het Oergezellig bordspel is een initiatief en uitgave van de Landelijke StichtingTegenZinloosGeweld [bekend van het lieveheersbeestje].

Betrokken ondernemers uit Assen
De deelnemers/ bedrijven aan het bordspel ondersteunen de doelstellingen van de stichting. Dit o.a. om meer bewustwording tot stand te brengen en doelgerichte voorlichting in Assen te geven om agressie en geweld met elkaar te voorkomen, breder bespreekbaar te maken en meer veiligheid tot stand te brengen.

Voor geïnteresseerden zijn de bordspellen [€17,50] te verkrijgen bij: VVV Assen, Marktstraat 8-10 Assen, info@vvvassen.nl Telefoon: 0592 243 788,
via facebook pagina: het oergezellig bordspel en info@oergezelligbordspel.nl