De Landelijke Motordagen TT Circuit Assen

DELEN
ASSEN – De Landelijke Motordagen: voor elke motorrijder dé kans om een week voor de 25e editie van het WK Superbike zelf te rijden op het Grand Prix circuit. Op zaterdag 9 en zondag 10 april is het zo ver!

Veiligheid voorop bij activiteiten TT Circuit Assen

Bij alle activiteiten op het TT Circuit Assen staat de veiligheid voorop. Het circuit rijden wordt begeleid door deskundige instructeurs van CRT. Elke sessie duurt ongeveer 20 minuten. De Landelijke Motordagen zijn bij uitstek geschikt voor beginnende circuitrijders. Daarom worden alleen gekentekende motoren toegelaten. Om grote snelheidsverschillen te voorkomen, verwijzen wij ervaren circuitrijders naar de circuitdagen van bijvoorbeeld CRT.

De minder fanatieke stuurders, die geen behoefte hebben aan hun rondetijd, maar wel eens lekker over het TT Circuit Assen willen rijden, kunnen deelnemen aan de toersessies. Onder voortdurende begeleiding van een instructeur wordt geleerd hoe de ideale lijnen gereden moeten worden. Tijdens deze sessies mag er niet worden ingehaald.

Stersessies tijdens de Landelijke Motordagen 2016

De echte snelheidsliefhebbers kunnen deelnemen aan één of meer stersessies. Tijdens deze sessies worden de snelste tijd en de gemiddelde snelheid geregistreerd. Na de sessie ontvangt elke deelnemer een certificaat met zijn of haar prestatie. Een geweldige manier om onderling met vrienden of collega’s de strijd aan te gaan!

Om zeker te zijn van een startplaats in één of meer sessies, is het verstandig om het inschrijfformulier tijdig op te sturen naar het TT Circuit Assen. De bevestiging van de starttijd(en) wordt enkele weken voor het evenement schriftelijk toegestuurd. Om met meer personen in dezelfde sessie(s) te rijden, is het noodzakelijk om alle aanvragen van de groepsleden te verzamelen en deze in één envelop te sturen.

Vragen kunnen gesteld worden via e-mail: landelijkemotordag@ttcircuit.com. Graag tot ziens op de 26e Landelijke Motordagen!


2Divorce Assen


Bowlen in Assen