Landskampioen Landstede geeft clinic Sudosa-Desto Assen

DELEN

Landskampioen Landstede geeft clinic Sudosa-Desto Assen

Op vrijdag 6 september komt landskampioen Landstede Zwolle op bezoek bij Sudosa-Desto in Assen voor een clinic, workshop en een oefenwedstrijd. Dit evenement is eerder dit jaar door Landstede beschikbaar gesteld voor de Animo voor ALS veiling van volleybalvereniging Animo 68 eerder dit jaar. Door het winnende bod uit te brengen wil Sudosa-Desto aantonen achter deze actie te staan.

‘s Avonds om 19:30 uur spelen de heren van Landstede Zwolle een oefenwedstrijd tegen Moerser SC, vorig seizoen kwartfinalist in het Duitse kampioenschap.

De dag wordt om 16:30 uur gestart met een clinic voor een groep jeugdleden van Sudosa-Desto door de spelers van Landstede. Coach Redbad Strikwerda van Landstede verzorgt een workshop speciaal voor trainers.

I.v.m. het beperkt aantal deelnemers is het helaas niet mogelijk om alle jeugdleden en trainers van Sudosa-Desto te laten deelnemen aan de clinic. Er is daarom gekozen voor een specifieke groep jeugdleden en trainers. Zij hebben een persoonlijke uitnodiging ontvangen.

Zowel de clinic als de workshop zijn voor toeschouwers vrij te bezoeken. Voor het bezoeken van de oefenwedstrijd geldt een entreeprijs van € 5,- per persoon of € 10,- per gezin. De helft van de netto opbrengst van dit evenement komt ten goede aan de Animo voor ALS actie ter ondersteuning van de Stichting ALS.

Datum: vrijdag 6 september 2013

Programma:

16:30 – Clinic voor jeugdleden Sudosa-Desto
18:00 – Workshop voor trainers door Redbad Strikwerda
19:30 – Oefenwedstrijd Landstede Zwolle – Moerser SC

Locatie:

Sporthal de Timp
Thorbeckelaan 2, Assen