Lente begonnen, maar geen lenteweer in aantocht

DELEN
ASSEN – Vandaag is de lente begonnen. De naam lente is afgeleid van lang. Het is langer licht en mede door het ‘zon’ licht heeft dit een positief effect op de mens. We maken meer dopamine en serotonine aan wat enig gevoel van euforie teweeg brengt.

Helaas is die euforie qua weerbeeld bij veel mensen dit weekend ver te zoeken. Er is veel bewolking en er valt motregen. Geen lenteweer! Af en toe kunnen wel opklaringen voorkomen en de temperatuur komt vandaag niet boven de acht graden uit.

Vanavond en komende nacht houdt het bewolkte weer aan met af en toe motregenen. De minimumtemperatuur komt uit op ongeveer 4 a 5 graden en de noordwestenwind is matig. De maandag  zal het niet veel beter gaan doen. De middagtemperatuur komt uit op ongeveer 9 graden en er waait een noordwestelijke matig wind.

Pas volgend weekend laten de weermodellen verbetering zien. De zon zal af en toe tevoorschijn komen, maar houdt rekening met af en toe een wat regen bij een gemiddelde middagtemperatuur van 9 tot 10 graden.


2Divorce Assen


Bowlen in Assen