Leuke acts bij Rabo MidnightWalk 2014

DELEN

De Rabo MidnightWalk, die op vrijdag 12 september wordt gehouden, gaat dit jaar in noordelijke richting en onderweg zien deelnemers onder andere Japanse stokvechters van YUME en de populaire zanger René Karst. Daarnaast is een primeur is te zien: de rondvaartboot van de Stichting Varen in Assen. Het buitenwerk is gereed en dat wil de organisatie graag tonen aan het publiek.

Inschrijven voor deze prachtige wandeling kan nog steeds op www.midnightwalk.nl. Deelnemers lopen niet alleen via een nieuwe route en met nieuwe acts mee met de leukste nachtelijke wandeling van Assen, maar doneren tevens aan het goede doel voor dit jaar. Dit jaar is dat de stichting Varen in Assen. Deze stichting laat een rondvaartboot bouwen als werkervaringsproject voor jonge werkloze mensen. Na de bouw gaat de boot als een kansrijk innovatief en structureel werkervaringsproject de wateren in en rond Assen bevaren. De bemanning zal bestaan uit werkloze jongeren die worden ingezet bij onder andere catering, hostesswerkzaamheden, public relations, verkoop van vaararrangementen en technische onderhoudswerkzaamheden. Tijdens de bouw van de boot worden tien tot twaalf werkplekken voor werkloze jongeren gecreëerd.

De Rabo MidnightWalk Assen wordt dit jaar voor de zesde maal gehouden en vindt plaats op vrijdag 12 september. De nieuwe route start, net als de tocht van afgelopen jaar, vanaf De Nieuwe Kolk in Assen. Tijdens deze leukste wandeling van Assen worden deelnemers ook nu weer verrast door meer dan achttien leuke optredens en bijzondere belevenissen. Een bijzondere combinatie van wandelen met cultuur.

Inschrijven voor de Rabo MidnightWalk kan nog steeds via de website, zowel individueel, maar ook als groep. Voor € 10,- per persoon kan worden deelgenomen aan de leukste avondwandeling van Assen en wordt bijgedragen aan het goede doel.