Het leven stopt niet als je 25 bent, je leeft NU!

DELEN
ASSEN – Bij ClubNU kan je stijlvol stappen: vrienden, een hapje, een drankje en goede muziek. Even stoom afblazen na een werkweek, het weekend vieren!

Een complete avond, waarbij je echt het gevoel hebt dat je UIT bent! Je bent gast en dus speciaal: het personeel is vriendelijk, je jas wordt aangenomen en bij de feestelijke opening krijg je een welkomstdrankje om te proosten op een veelbelovende avond. Lekkere muziek waarbij je nog steeds een praatje kan maken met elkaar. Als je avond vordert kun je lekker dansen. Het entertainment maakt de avond helemaal af.

Twee succesvolle ClubNu Assen in Fellini

De eerste 2 edities van ClubNU Assen in Fellini waren een succes en de 2e  Groningse editie heeft inmiddels ook plaats gevonden in het prachtige BeauShelter. Op 2 april is ClubNU in de vernieuwde zaal van De Hertenkamp met uitzicht op het uitgelichte bos. Wederom een feestelijke line-up met artiesten als lokale Danny Seidel, de prachtige Eno-C, disco en funk DJ Dillon Lewis en last but not least: Mark LaRocca. Kaarten in de voorverkoop zijn online verkrijgbaar voor € 15,00 per stuk. Aan de deur kost entree € 20,00.

Voor die moderne man of vrouw die midden in het leven staat, die uit wil op muziek van NU. Die de standaard kroegjes en throw back feestjes nu wel heeft gezien. Wil je écht een avond UIT? Koop dan NU je tickets op www.clubnu.nl en geniet van een gegarandeerd fantastische avond!


2Divorce Assen


Bowlen in Assen