Lezing Hans Schokker koffiehuis De Buurman

DELEN

Het RIVM voorziet een stijging van 5,3 miljoen mensen met een chronische ziekte in 2011 naar 7 miljoen in 2030. Deze stijging wordt volgens hen vooral veroorzaakt door de toenemende vergrijzing. Hoor jij straks ook bij die 7 miljoen of wordt jij liever gezond(er) oud?

Hans Schokker, natuurgeneeskundig therapeut in Assen, vertelt tijdens deze lezing wat je zelf kunt doen om gezondheidsproblemen te voorkomen én op te lossen op een natuurlijke manier. Het is inmiddels overduidelijk dat goede voeding heel belangrijk is. Maar dat is niet het enige. Hans zal vooral uitleggen waarom het zo belangrijk is om vanuit een natuurgeneeskundig perspectief te kijken naar het lichaam en naar ziekte en gezondheid. Deze totaal andere kijk is volgens hem nodig om een doorbraak te forceren in het fatalistische denken van het RIVM.

Gezond(er) oud worden is mogelijk, maar is ook een keuze. Ouder worden wordt te gemakkelijk geassocieerd met aftakeling en beperkingen. Maar we hebben zelf een behoorlijke invloed op het ontstaan van dergelijke beperkingen en daarmee op de kwaliteit van leven als we ouder worden. Het gaat er uiteindelijk niet om hoe oud je wordt, maar hoe je oud wordt!

De lezing van Hans op zondag 21 september begint om 14.00 uur en duurt tot 16.00 uur. De deuren van Koffiehuis De Buurman, aan de Singelpassage 7 in Assen, staan vanaf 13.30 uur open voor de bezoekers van deze lezing. Als je de lezing wilt bijwonen, stuur dan een mail naar hans@curaluz.nl of bel met Hans Schokker, 06-14657771.