Line-Up Bevrijdingsfestival Drenthe Baggelhuizerplas Assen

DELEN
ASSEN – Voorzitter Hans Haerkens en directeur Nathan van Gelder maakten vanmorgen tijdens de jaarlijkse persconferentie de line up van Bevrijdingsfestival Drenthe bekend. Grote namen zijn DI-RECT, Moke, The Cool Quest, Gregor Salto, Vato Gonzalez & MC Tjen en The Antidote. 

DI-RECT is één van de meest succesvolle Nederlandse rock and roll bands van deze eeuw. De band bestaande uit zanger Marcel Veenendaal, drummer Jamie Westland,  gitarist Frans  “Spike” van Soest en bassist Bas van Wageningen vindt zijn oorsprong in rock and roll stad Den Haag. Na ruim vijftien jaar heeft de band al 7 albums met diverse top 10 hits uitgebracht. Met meer dan 1500 optredens in binnen- en buitenland laat DI-RECT zien rock and roll op z’n Haags nog steeds waanzinnig populair is.

Moke is terug, beter en strakker dan ooit tevoren! Deze britpop/indierock-band komt dit voorjaar met een nieuw album. De energie en kwaliteit spat er weer vanaf, eerste single Let it burn is hier een mooi voorbeeld van. Het klinkt groots en weids, aldus zanger Felix Maginn. Perfect voor aan de Baggelhuizerplas dus!

Vorig jaar waren ze één van de beste acts op Bevrijdingsfestival Drenthe: het swingde, er was een prettige sfeer en volop interactie tussen band en publiek. De Zwolse funky hiphoppers van The Cool Quest zijn nu weer van de partij, mét een nieuwe EP op zak. Laat je betoveren door hun funky muziek!

DJ en producer Gregor Salto domineert de Nederlandse clubscene al meer dan een decennium met zijn dancemuziek. Met zijn creativiteit en behaalde successen is Gregor één van Nederlands meest gewilde DJ’s en producers. Ga dit zien aan de Baggelhuizerplas!

U2 Experience Bevrijdingsfestival Drenthe Baggelhuizerplas

Doe je ogen op 5 mei maar eens dicht en je waan je even bij werelds grootste band, want U2 Experience is dé Tribute Band van de al meer dan dertig jaar aan de top staande band U2.

Een ongekende mix van energie, passie en ongeremd plezier. Voor iedere muziekstijl en iedere club geldt, de verveling wordt verdreven wanneer The Antidote het podium betreedt. De genezing van verveling is hier. Are you ready?

Vato Gonzalez wordt sinds de release van zijn Dirty House mixtape in 2007 gezien als de grondlegger van de ‘Dirty House’ beweging en is dus geen onbekende in baanbrekende clubmuziek. Met zijn energieke podiumpresentatie, opstandige houding en eigenwijze manier van doen heeft hij een enorme fanbase opgebouwd. “He is all about the riddim!” Vato belooft samen met zijn sidekick MC Tjen zijn Badman Riddim over de Baggelhuizerplas te laten schallen, dat wordt een heerlijke festivalset!


2Divorce Assen


Bowlen in Assen