Locatie Quintus organiseert spetterend kunst- en cultuurfestival!

DELEN

Assen – Op woensdag 20 juni a.s. organiseert locatie Quintus van het Dr. Nassau College een speciaal kunst- en cultuurfestival. Binnen en rondom de school zullen leerlingen die het vak cultuur+ volgen muzikale en theatrale optredens en exposities verzorgen.

Cultuurprofielschool
Cultuurcoördinator Johan Zielstra vertelt: ‘Locatie Quintus mag zich al een aantal jaren Cultuurprofielschool noemen. De afgelopen jaren is er een veelheid aan tradities ontstaan op het gebied van muziek, film, poëzie en andere culturele evenementen. Leerlingen krijgen dan ook regelmatig de mogelijkheid om hun talenten te tonen.’

Feestelijke opening
Het kunst- en cultuurfestival wordt op 20 juni om 12.00 uur feestelijk geopend door de nachtburgemeester van Assen, Erwin Zijlstra. Tijdens het kunst- en cultuurfestival zijn hapjes en drankjes te verkrijgen in een speciaal ingerichte theetuin. Voor de dansliefhebbers is een heuse silent disco ingericht. Kortom, er valt genoeg te zien en te beleven.

Dr. Nassaucollege Art Fest !
Alle belangstellenden zijn op 20 juni a.s. van 12.00 tot 18.00 uur dan ook van harte welkom op de eerste editie van het Dr. Nassau College Art Fest!

Het Dr. Nassau College locatie Quintus biedt in alle lesprogramma’s de mogelijkheid om de buitenwereld binnen te halen. Bij onze talentrichtingen ondernemen, technasium, sport en cultuur is het een vast onderdeel van het programma, bij de andere vakken bieden wij waar mogelijk de faciliteiten aan.

Dr Nassaucollege Quintus Assen
Mr. Groen van Prinstererlaan 98
9402 KG Assen