LTC wil eerste seizoenshelft goed afsluiten

DELEN
ASSEN – LTC wil de eerste seizoenshelft graag goed afsluiten en dient dan af rekenen met ZFC Zuidlaren. De ploeg waar ook de zoon van PEC Zwolle trainer Ron Jans actief is (Koen Jans) neemt een knappe derde plaats in beslag.

Het afgelopen seizoen was de ploeg uit Zuidlaren ook al zo goed op dreef, toen haalde het zelfs de nacompetitie. Helaas bleef het daarbij. Afgelopen zaterdag wist het met 0-3 te winnen van SC Rouveen. LTC dat aan een aardige fase bezig was moest het hoofd buigen voor Klazienaveen afgelopen zaterdag. Tot overmaat van ramp kwamen daar ook twee blessures bij, dit gebeurde nog in de eerste helft. Hierdoor moest de ploeg vooral defensief sleutelen gedurende de rest van de wedstrijd. Het is te hopen dat de blessures meevallen, en dat trainer Gerwin Bruinsma weer wat meer opties heeft.

Voor de Assenaren is de wedstrijd van grootst belang. LTC vecht nog met een heleboel andere ploegen om weg te komen van de gevaarlijke plekken. Voor ZFC Zuidlaren is het ook een zeer belangrijk potje. De ploeg wil graag de derde plaats vasthouden. Het liefst zelfs verstevigen, en loeren op een foutje van VV Gorecht en VV Noordscheschut.

Kortom voldoende ingrediënten om zaterdag naar Zuidlaren af te reizen. ZFC Zuidlaren-VV LTC begint zaterdag om 15:00 uur.