Lucas en Gea openen Autoservice Doldersum aan de Vaart

DELEN

ASSEN – Kleine kinderen spelen vaak met poppen en autootjes. Op latere leeftijd kies je je beroep en denk je meestal niet meer terug aan die tijd van vroeger, maar bij Mark Doldersum gebeurde dat wel. Van jongs af aan had hij een droom: een eigen garage.

Hij is opgegroeid in de autowereld, dus die gedachte was op zich niet zo raar. Mark trok de stoute schoenen aan en begon met het verwezenlijken van die jongensdroom. Aan de Vaart N.Z. 78 startte hij kortgeleden Autoservice Doldersum en 12 september was de officiële opening.

Het was niet zomaar een opening met het doorknippen van een lint bij de deur, maar het werd een groot feest met artiesten, een hapje en een drankje. Mark is naast automonteur namelijk ook nog zanger. Zijn nieuwe single wordt uitgebracht op het label van L&G Producties, Lucas en Gea Hulshof, bekend van het lied “Steeds weer huil je”.

Dat duo mocht dus zeker niet ontbreken bij de opening en zij waren de eerste gasten die op het podium stonden. Na hun optreden vroeg Mark of zij het lint wilden doorknippen. Na het officiële moment waren er optredens van Mathijs Laverman en Bé Dilling, collega’s uit de muziekwereld van Mark.

Tegen het einde van de middag pakte Mark zelf de microfoon om een aantal nummers te gaan zingen. Zijn eigen nummer werd uiteraard gezongen, maar ook nummers van andere artiesten, waaronder “Bloed, Zweet en Tranen” van André Hazes, want, “Een eigen zaak starten is ook bloed, zweet en tranen”, aldus Mark.

Mark Doldersum, een zanger, maar ook zeer zeker een entertainer. Hij wist de gasten uitstekend te vermaken, betrok het publiek bij de nummers en had op die manier een geweldige interactie met zijn gasten. Tijdens het nummer van “De Clown” van Ben Cramer werd een rode neus uit de koffer van Bé Dilling getoverd, een bezoeker kreeg de rode neus op en hij beeldde het nummer op die manier prachtig uit. “Dat is het mooiste compliment dat ik als zanger kan krijgen”, gaf Mark als reactie op bovenstaande woorden.

Dat Mark een man van zijn woord is, bewees hij door na afloop een duik te nemen in de Vaart. “Als ik mijn eigen zaak open, spring ik in de Vaart”, schijnt Mark ooit gezegd te hebben.

Joey en Jennefer Oppersma van Minibike Racing Team Assen, gesponsord door Mark en aanwezig met een minibike, volgden zijn voorbeeld en gezamenlijk sprongen ze in de Vaart en zwommen ze naar de overkant en weer terug. Mark Doldersum is dus zeer zeker een man die woord houdt en dit op zakelijk gebied ook zal doen.

Voor reparaties, onderhoud en APK kunt u terecht aan de Vaart N.Z. 78, van maandag tot en met vrijdag van 9:00 uur tot 18:00 uur. Zaterdags op afspraak. Telefonisch is Mark bereikbaar op 06 – 23 42 66 50.

Autoservice Doldersum, een betrouwbaar adres voor uw auto, maar welllicht ook een adres waar u een uitstekende entertainer kunt vinden voor uw eigen feest.