Lustrum wijkfeest Peelo Assen

DELEN

ASSEN – Deze dag allerlei activiteiten voor en in het winkelcentrum Peelo. Om 10.30 uur wordt de opening verricht door wethouder Ruud Wiersema.

Er is een markt met meer dan 40 kramen, een (kinder)rommelmarkt en de verkiezing van de Barbecuemaster van Assen. Op het podium optredens van o.a. een Steelband, Popkoor Assen, Tenderfeet en dansschool Glendance. Ook is er om 11.30 uur een hondenshow. In het winkelcentrum is de jaarlijkse Creabeurs en kunt u zich inschrijven voor de diverse cursussen/workshops in het najaar.

Voor de kinderen gratis ijs, springkussen en suikerspin en voor de ouders gratis koffie/thee. Het belooft een geweldige feest te worden. Voor meer informatie en het volledige programma zie ook de website www.peeloassen.nl. Dit alles op zaterdag 5 september aanstaande.

Over Stichting Sociaal Culturele Activiteiten Peelo

De Stichting organiseert sociale en culturele activiteiten in de wijk Peelo en probeert hierdoor de saamhorigheid tussen de bewoners van de wijk Peelo te bevorderen. Via de website, Facebookpagina en het maandelijks huis-aan-huis wijkblad worden de wijkbewoners geïnformeerd. De stichting heeft geen winstoogmerk.