Man beroofd van GSM en pinpas Beilerstraat Assen

DELEN

Een 22-jarige inwoner van Assen werd vrijdagavond rond tien uur slachtoffer van een beroving op de Beilerstraat in zijn woonplaats. Hij werd daarbij met mogelijk een wapen bedreigd en tegen het hoofd geslagen. De man raakte onder meer zijn mobiele telefoon, rijbewijs en zijn pinpas kwijt.De Assenaar liep komend uit het centrum over de Beilerstraat en werd zo’n honderd meter voor de afslag naar de Port Natalweg vastgegrepen door twee mannen. Deze sleepten hem het Asserbos in waar hij werd geslagen en beroofd. Ook kreeg hij vermoedelijk een wapen tegen het hoofd gezet. De twee daders vluchtten in een onbekende richting. Het slachtoffer zocht hulp bij bewoners van de Port Natalweg die de politie belden. Een zoektocht door de diverse eenheden van de politie leverde niets op.

De politie komt graag in contact met getuigen van de beroving of met mensen die over informatie beschikken. Bij de daders gaat het om twee jonge mannen van naar schatting 23 á 27 jaar. Een dader is 1.85 tot 1.90 lang en heeft een getinte huidskleur. De tweede dader is aanzienlijk kleiner en heeft een donkere huid. Beiden spraken Nederlands met een buitenlands accent. Bij een worsteling werd de lange dader door het slachtoffer in een vinger gebeten. De man moet daarbij letsel hebben opgelopen.

Informatie / tips beroving Beilerstraat Assen

Er kan contact worden opgenomen met de politie via telefoonnummer 0900-8844. Ook kan informatie worden verstrekt via het Meldformulier op Politie.nl of via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.