Marianne Oosterhof is trots op vijfjarig bestaan van Mary’s Hair & Color

DELEN
Eigenaresse Marianne Oosterhof

Assen – Kapsalon Mary’s Hair & Color, gevestigd aan de Collardslaan 23a, bestaat vandaag, 12 mei, exact vijf jaar. Eigenaresse Marianne Oosterhof is ongelooflijk trots op haar salon. Ze omschrijft het als ‘haar droom’.

Die droom begon vijf jaar geleden aan de Rolderstraat, waar ze op 24-jarige leeftijd haar eigen kapsalon opende. Begin dit jaar verhuisde Marianne met haar salon naar de Collardslaan 23a. Een pand waar ze, volgens velen, meer tot haar recht komt. Marianne: “Ik denk dat de sfeer nu beter bij de kapsalon past dan daar aan de Rolderstraat.”

“Dit is alsof het nooit anders is geweest”
Aan de Rolderstraat heeft Marianne een hele fijne tijd gehad, maar “Ik was daar wel een beetje een vreemde eend in de bijt”. Nu hoort Marianne van iedereen: “Dit is meer de kapsalon.” Klanten zeggen over de nieuwe locatie: “Dit is alsof het nooit anders is geweest”. Men vindt de nieuwe kapsalon knus en gezellig.

Het is gewoon goed
“Hier kom je binnen en het is gewoon goed”, zo omschrijft Marianne haar nieuwe salon, “Het is hier een hele fijne straat, een hele fijne sfeer. Alleen al als je naar buiten kijkt. Je ziet groen en mooie gebouwen. Het is veel rustiger.” Marianne straalt en kijkt vol trots rond in haar salon.

Exclusief verkrijgbaar bij Mary’s Hair & Color
Langs de muur staat een stelling met mooie producten van Moroccanoil. “Ja, die stelling ben ik trots op. Er zitten ook heel wat uurtjes werk in om hem zo mooi goudkleurig te krijgen”, lacht Marianne. Ze verkoopt haarverzorgingsproducten van Moroccanoil, maar sinds kort is ook de body-lijn van Moroccanoil exclusief bij Mary’s Hair & Color verkrijgbaar.

Natuurlijke producten
De producten van Moroccanoil zijn verrijkt met zuivere arganolie, maar het laat geen vet achter, zoals veel andere oliën wel doen. Het zijn natuurlijke producten zonder sulfaten en parabenen.

Klanten zijn vol lof over Marianne en haar kwaliteiten als kapster. Op haar Facebookpagina Mary’s Hair & Color zijn vele lovende woorden te vinden:
* Super blij met jou als krullen-specialist
* Marianne, het is fijn om bij jou te komen en je bent een kei in kleurtjes….
* Ben blij met zo’n goeie kapster als jou!

“Kei in kleurtjes”
Recent nog ging Marianne de uitdaging aan om een klant te transformeren van felrood naar mooi grijs. Een uitdaging die menig kapster niet was aangegaan. Het werd echter een resultaat waar menigeen de mond van openviel. “Heb je dat in één keer gedaan ?”, waren de reacties van collega-kappers, toen Marianne een foto van het resultaat liet zien. Een uitdaging die ze zelf op Facebook zette met de woorden: “Mission impossible? Wat een make-over!”

Een metamorfose, van rood naar grijs

Afspraken
Afspraken voor een knip- of kleurbehandeling kunnen online en telefonisch gemaakt worden. Marianne benoemt het grote voordeel van een eigen salon; Er is nu tijd voor iedere klant. Ze werkt niet meer onder tijdsdruk doordat ze zelf de planning maakt.

Marianne: “Alle mensen krijgen de tijd en kwaliteit die ze verdienen”.

Mary’s Hair & Color
Collardslaan 23a
9401 GX Assen
0592 – 421 370

Website: www.maryshair.nl
Facebook: Mary’s Hair & Color (Facebook)

Foto’s en tekst: Monique Babtist