Marsdijkhal Open Darts toernooien weer van start

DELEN

Ook dit jaar organiseert de Marsdijkhal weer een cyclus van acht darttoernooien. Deze worden elke tweede vrijdagavond van de maand gespeeld in Sportcafé De Marsdijkhal aan de Kleuvenstee te Assen. De aftrap van het seizoen begint vrijdag 12 september en staat open voor iedereen die een gezellig potje wil darten.

Dit jaar wordt weer gespeeld in de vertrouwde poules met de voorkeur van 4 spelers in 1 sheet. Daarna knock-out met een winnaar en verliezerspoule.  Inschrijving is  € 7,50,- waarvan € 2,50,- naar het slottoernooi gaat, hogere prijzen zijn er dus te verdienen in het slottoernooi ! Ook zijn er vaste prijzen voor de winnaars en verliezersronde (afhankelijk van het aantal deelnemers). Nummers 1 t/m 3 krijgen geldprijzen en nummer 4 krijgt een verrassing (altijd een leuke prijs).

Je moet minimaal 4 keer mee hebben gedaan aan het Marsdijkhal Open om mee te mogen strijden voor het gesloten slottoernooi. Op het slottoernooi worden ranking prijzen weggegeven voor elke deelnemer op basis van klassering. Nummers 1 t/m 3 krijgen geldprijzen en nummers 4 t/m 64 een leuke verrassing. Op het slottoernooi in de Marsdijkhal zijn er geldprijzen voor de nummers 1 t/m 3 (winnaars en verliezersronde) en nummer 4 natuurlijk weer een verrassingsprijs.

Inschrijven voor het Marsdijkhal Open kan op de vrijdagavond tussen 19.00- 20.00 uur.