Mary’s Hair & Color opent nieuw pand aan de Collardslaan 23a

DELEN

Assen – Mary’s Hair & Color sloot in december 2018 tijdelijk haar deuren om te verhuizen naar een nieuw pand aan de Collardslaan 23a. Na een aantal weken van flink klussen is aanstaande zaterdagmiddag de feestelijke opening. Klanten zijn uitgenodigd om tussen 16:00 – 18:00 uur een kijkje te komen nemen.

Bijna vijf jaar geleden, in mei 2014, startte Marianne Oosterhof haar eigen salon; Mary’s Hair & Color. De jaren daarvoor was ze kapster in loondienst. Door de stap te nemen om voor zichzelf te beginnen kan ze alle tijd nemen voor haar klanten.

Tijd voor iedere klant
“Dat vind ik nu gewoon het allerfijnste. Ik kan er nu gewoon alle tijd voor nemen”. Niet meer onder de tijdsdruk staan vindt ze erg fijn. “Alle mensen krijgen nu de tijd en kwaliteit die ze verdienen”. Marianne wil niet dat klanten het gevoel krijgen dat ze tussendoor worden geknipt. “Het is natuurlijk niet fijn voor de kapster dat ze moet wachten op haar klanten, maar de klant maakt ook tijd ervoor vrij. Het is ook hun kostbare tijd. Het is een wisselwerking. Hoe kan ik van jullie verwachten dat jullie op tijd zijn, als ik altijd te laat ben”. Marianne heeft liever zelf wat meer tijd vrij dan dat klanten moeten wachten. Dat is de reden dat Marianne werkt volgens afspraak; tijd voor iedere klant.

Na een aantal plezierige jaren aan de Rolderstraat kwam het pand aan de Collardslaan 23a in beeld en Marianne nam de stap om te verhuizen naar een nieuwe locatie. Vanaf volgende week zal ze haar klanten knippen en kleuren in haar nieuwe salon.

Natuurlijke producten
Moroccanoil is haar favoriete merk verzorgingsproducten. Het zijn producten op basis van zuivere arganolie. Het laat echter geen vet achter, zoals veel andere oliën wel doen. Natuurlijke producten, zonder sulfaten en parabenen, erg belangrijk voor de hoofdhuid. Het werken met natuurlijke producten vindt Marianne erg belangrijk.

Moroccanoil producten

Recensies van klanten
“Marianne nam de tijd om te horen wat ik precies wilde. Voelde me er meteen op mijn gemak. Ontzettend tevreden met het resultaat. Ik ben blij dat ik getipt ben om naar haar te gaan, want hier blijf ik. Professioneel, kundig en ook nog eens ontzettend aardig. Ik ben fan”

“Ik kom al een tijdje bij Marianne. Eigenlijk voelt het als vanzelfsprekend dat ik maandelijks blij de deur uitloop. Maar als ik dan hoor hoeveel mensen om mij heen ontevreden zijn over hun kappers, realiseer ik mij dat ik in mijn handen mag knijpen. Marianne is namelijk een kapster die echt goed luistert naar de wensen van een klant. Die ook kijkt naar wat haar klant wil uitstralen, dus het totaalplaatje. En ze kijkt naar de vorm van het gezicht. Het moet bij haar allemaal kloppen.
Maar wat mij ook altijd opvalt, ze heeft productkennis. Ze weet over al haar producten van alles te vertellen. Een echte vakguru. Ik dacht ook altijd dat ik vreselijk nekhaar had, maar door haar knipkunst blijkt dat helemaal niet zo te zijn! Ik hoop dat Marianne nog jaren doorgaat, want ik ben blij met jou Marianne”

Afspraken
Afspraken voor een behandeling kunnen gemaakt worden via de website van 1afspraak.nl. De beschikbare plekken en de aangeboden behandelingen worden getoond waarna de klant een keuze kan maken. De bevestiging van de afspraak rolt in de mailbox en je ontvangt een reminder kort voor de afgesproken dag. Telefonisch een afspraak maken is uiteraard ook nog steeds mogelijk: 0592 – 421 370.

Nieuwe afspraken kunnen ingepland worden vanaf 5 februari a.s. De maand januari is, vanwege de verhuizing en tijdelijke sluiting, al nagenoeg vol geboekt met afspraken van vaste klanten die verzekerd wilden zijn van een afspraak.

Creativiteit
Het mooie aan het kappersvak vindt Marianne dat ze haar creativiteit kwijt kan. Daarom vindt ze het werk ook heel erg leuk. Marianne: “Als je het goed doet, heb je de hele dag blije mensen. Dat jij dat kan doen, dat je iemand heel anders kan maken qua uiterlijk. Of dat je iemand net wat krachtiger kan maken in het gezicht. Dat heb ik allemaal in de hand. Dat is best wel bijzonder eigenlijk, dat jij dat mag doen”. Marianne vindt het een eer dat mensen haar dat toevertrouwen.

Een kleurbehandeling van Mary’s Hair & Color

Contact
Mary’s Hair & Color
Collardslaan 23a
9401 GX Assen

Mail: info@maryshair.nl
Website: www.maryshair.nl
Facebook: Mary’s Hair & Color (Facebook)

Tekst: M. Babtist