Max Verstappen wederom te zien in Assen (UPDATE)

DELEN

ASSEN – Iedere autosportliefhebber kijkt reikhalzend uit naar het nieuwe seizoen van de Formule 1. De fans kunnen binnenkort Max Verstappen in het groot bewonderen.

Op zondag 8 april wordt op initiatief van VriendenTT in de bioscoop van De Nieuwe Kolk in Assen de F1-race van Bahrein op het grote bioscoopscherm in beeld gebracht. De toegangsprijs is slechts tien euro en daar is op vertoon van jouw toegangsbewijs een consumptie bij inbegrepen.

Vanaf 16.30 uur staan de deuren open voor deze bijzondere voorstelling in De Nieuwe Kolk in Assen.

Max Verstappen

Verstappen maakte op 15 maart 2015 zijn Formule 1-debuut tijdens de GP van Australië, voor Toro Rosso. Zodoende werd hij op een leeftijd van 17 jaar en 166 dagen de jongste debutant aller tijden binnen de Formule 1.

Een seizoen later behaalde hij op 15 mei 2016 in dienst van Red Bull Racing zijn eerste podiumplaats in een GP, toen hij de GP van Spanje won. Hiermee was hij op een leeftijd van 18 jaar en 228 dagen de jongste leider in een GP, jongste coureur op het podium en jongste winnaar van een GP ooit.

Hij was daarnaast ook de eerste Nederlandse winnaar in de Formule 1. Ook gemeten naar het aantal behaalde klassementspunten is Verstappen de meest succesvolle Nederlandse Formule 1-coureur ooit.

UPDATE

Helaas mag de F1 race niet vertoont worden in De Nieuwe Kolk. Dit i.v.m. de rechten die Ziggo heeft op de Formule 1.