Help Maxime Delicatesse van beste Delicatesse Drenthe naar Beste van Nederland

DELEN

Assen – Vanaf Zaterdag 14 april presenteert RTL 4 het nieuwe seizoen van ‘De beste van Nederland’. In dit dynamische tv-programma van productiebedrijf Stay in Touch Media gaat ondernemend Nederland de strijd met elkaar aan om deze felbegeerde titel.

Kijker thuis bepaalt
Verschillende beroepsgroepen passeren de revue, waarin de provincies het steeds opnieuw tegen elkaar opnemen. De kijker thuis bepaalt per categorie wie als branchewinnaars uit de bus komen. Met leuke, persoonlijke en hier en daar (te) gekke en opvallende vlogs, gooien de ondernemers alles in de strijd om de meeste stemmen binnen te halen.

Beautysalons, delicatessenwinkels, dansscholen
In de eerste aflevering is het de beurt aan de beste beautysalons van Nederland. Vervolgens komen onder meer de beste delicatessenwinkels en de leukste dansscholen van het land aan bod. De Beste van Nederland wordt gepresenteerd door Kevin Brouwer en Raffaëla Paton.

Extra persoonlijk tintje
Met ‘De Beste van Nederland’ slaat Stay in Touch Media een nieuwe weg in op het gebied van televisie maken. Het klassieke bereik van RTL 4 en de kracht van online en social media zorgen samen voor een sterk platform. Met de inzet van vlogs, krijgen de video inzendingen een extra persoonlijk karakter, waarin de creativiteit van ondernemers voor de leukste content zorgt.

Eigenheid
“Juist die eigenheid maken de vlogs vaak tot een hit, die je minder snel krijgt wanneer je met een cameraploeg op bezoek komt.” aldus producent en presentator Kevin Brouwer. “Daarom laten we de deelnemers er helemaal vrij in om hun eigen content te maken. Professionele editors en de voice-over van Edwin Noorlander van Radio 538 zorgen vervolgens voor de finishing touch, zodat de kwaliteit gewaarborgd blijft.”

Stemmen
Het nieuwe seizoen van ‘De Beste van Nederland’ start op Zaterdag 14 april ca. 16.00 uur op RTL 4 met de strijd tussen de beste beautysalons van het land. Via de poll op De Beste van Nederland kunnen kijkers de vlogs na afloop nog eens rustig terugkijken en direct een stem uitbrengen op hun favoriet.

Eigen social media kanalen
Uiteraard mogen ondernemers daarnaast alles uit de kast halen om via eigen social media kanalen de meeste stemmen voor zich te winnen. De poll opent op Vrijdag 13 april om 12.00 uur en sluit op Maandag 4 juni om 12.00 uur.

De Beste Delicatessenwinkels van Nederland
Regulier: Zaterdag 21 april ca. 16.00 uur bij RTL4
Herhaling: Zondag 22 april ca. 09.30 uur bij RTL4

Bekendmaking winnaars
De winnaars van de verschillende branches worden op Maandag 4 juni om 19.00 uur bekend gemaakt in een live-uitzending op de Facebookpagina van De Beste van Nederland: https://www.facebook.com/debestevannederland.

Maxime – Delicatesse
Maxime Delicatesse is verkozen tot de beste Delicatesse winkel van Drenthe! Als winnaar van de Provincie Drenthe doet zij mee aan de landelijke verkiezing en gaat de strijd aan met andere delicatesse winkels in Nederland.

Maxime Delicatesse is sinds 28 oktober 2016 gevestigd aan het Ceresplein in het centrum van Assen. Met een breed en uniek assortiment bieden zij klanten delicatesse uit eigen land en uit de rest van de wereld! Ze bieden onder andere aan: Hollandse kazen, buitenlandse kazen, olijven, tapas producten, Belgische chocolade, Italiaanse koekjes en in het bijzonder thee uit Sri Lanka.

Ze selecteren hun leveranciers zorgvuldig en laten van diverse landen het beste overkomen. Ze zijn daarnaast specialist in bijzondere cadeauverpakkingen en tevens leverancier van op maat gemaakte kerstpakketten. Tot slot geven ze maandelijks unieke workshops om klanten kennis te laten maken met producten en hoe feestdagen lekkere inhoud te geven.

Stemmen op Maxime Delicatesse
Via deze link breng je je stem uit: Stem op Maxime Delicatesse !

Facebook Maxime Delicatesse
Website Maxime Delicatesse