Meedenken over onze stad Assen in het Liberaal Café

DELEN
ASSEN- De VVD Assen organiseert een Liberaal Café, een avond waar bezoekers op een laagdrempelige manier mee kunnen denken en praten over belangrijke zaken die te maken hebben met de toekomst van Assen.

Dit vrij te bezoeken, interactieve evenement zal plaatsvinden op 11 maart om 20.00 uur in de MFA Kloosterveste in Kloosterveen.

Tijdens het Liberaal Café krijgen aanwezigen de kans om het gesprek aan te gaan met politici op gemeentelijk, provinciaal en landelijk niveau. Zo kunt u onder andere in gesprek gaan met Tweede Kamerlid Aukje de Vries en gedeputeerde Henk Brink.

Er worden verschillende onderwerpen die met Assen en Nederland te maken hebben behandeld tijdens het Liberette. De onderwerpen “veiligheid in Assen”, “asielzoekerscentra en integratie”, “leegstand en de provinciale retail agenda” zullen worden behandeld in het Liberette. Hierbij kunnen aanwezigen in kleine groepen ideeën en meningen uitwisselen met een van de gastsprekers.

Aanmelden Liberaal Café Assen

Ten slotte zal Aukje de Vries een presentatie geven over financiële innovatie. Daarna kunnen aanwezigen onder het genot van een drankje nog napraten. Geïnteresseerden worden gevraagd zich aan te melden voor het Liberaal Café door voor 9 maart een mail te sturen naar politiekcafe@vvdassen.nl.


2Divorce Assen


Bowlen in Assen