Meeloopochtend in tuin Duurzaamheidscentrum Assen

DELEN

Assen – Met het vroege voorjaar in zicht gaan de tuinvrijwilligers van het Duurzaamheidscentrum Assen weer actief buiten aan het werk. Op donderdag 14 februari kan iedereen die zin heeft hen een ochtendje meehelpen. Op die manier maak je kennis met de natuurlijke tuin en ontdek je hoe je je eigen tuin diervriendelijker kan inrichten.

In de natuurlijke tuin van het Duurzaamheidscentrum komen verschillende thema’s aan bod. Zo is er een prairiegedeelte en een kruidentuin, waar de horeca in het centrum gebruik van maakt. Ook is er in de tuin een gedeelte speciaal ingericht voor vlinders en bijen. Op die manier wordt een bijdrage geleverd aan gevarieerde natuur. Over de achtergronden van de bijzondere tuin wordt op de meeloopochtend ook verteld.

Wie de meeloopochtend goed bevalt en het leuk vindt om vaker gezellig en zinvol buiten bezig te zijn is hartelijk welkom om zich aan te sluiten bij de tuinwerkgroep van het Duurzaamheidscentrum.

De meeloopochtend in de tuin van het Duurzaamheidscentrum is op 14 februari van 9.00 tot 12.00 uur. Meedoen is gratis en aanmelden vooraf is niet nodig.

Duurzaamheidscentrum Assen
Bosrand 2
9401 SL Assen

Website: Duurzaamheidscentrum Assen