Meer actie met Asser stuntteam Northside Freestyle

DELEN

ASSEN – Gewoon wat toeren op de motor? Niet voor het professionele stuntteam Northside Freestyle uit Assen. Zij houden van meer actie. Véél meer actie!

Laurens van Huis raakte geïnspireerd door de motorstuntshows in Amerika. Kunstjes doen op speciaal geprepareerde motoren, zo begon het. Samen met Martijn Brink, Maykel Stubbe en Wouter Haijer werd er flink geoefend en vermaakten ze het publiek tijdens diverse shows.

Sinds kort zijn de rollen binnen het team verdeeld, Martijn en Maykel gaan als stuntrijders de demo’s verzorgen, terwijl Laurens en Wouter zich gaan richten op het organiseren van de Dutch Open Stunt Masters. Qua multimedia zal er weer het nodige te verwachten zijn, aangezien Laurens ook deze taak dit jaar op gaat pakken. Tevens kunnen ze het goede nieuws melden, dat er wederom voor 2015 ondersteuning van Macna en HJC is, zodat al het gestunt ook veilig kan gebeuren!

De laatste jaren timmeren ze behoorlijk aan de weg. Vele bekende evenementen mogen ze inmiddels op hun naam schrijven. Historische MotoGP in Eext, Motorbeurs Groningen, MotorExpo Assen, Ten Kate ‘Pitstopdag’ in Ramona HouwelingNieuwleusen, ONK Supermoto Zelhem, Stoute Cross Nunspeet, zelfs in Parijs hebben ze gereden. Zomaar wat evenementen waar ze hun stunts hebben laten zien. Met als klapper natuurlijk hun optredens op het TT Circuit in Assen tijdens de Landelijke Motordagen, maar ook tijdens de World Superbikes én de MotoGP. Zo zijn er vele dagen te noemen waar het stuntteam aanwezig was. Overal waar ze komen weten ze het publiek te beroeren met hun behendigheid.

 TT Festival Assen

Sinds een paar jaar zijn ze ook aanwezig tijdens het TT Festival in de binnenstad van Assen. Zeer waarschijnlijk mogen we ook dit jaar weer genieten van hun optreden achter de Hema, ter hoogte van De Nieuwe Kolk. Spanning en sensatie. Puur vermaak voor jong en oud. Northside Freestyle weet iedereen te boeien.

Piepende banden, de geur van verbrand rubber, opzwepende gebaren. Het publiek leeft volledig mee en geniet. Overal waar het team zijn kunsten laat zien is het publiek enthousiast en krijgen ze een geweldig applaus als beloning. Ieder jaar pakken ze het weer groter aan en weten ze voor elk evenement een mooie show te bedenken.

Het team is te boeken voor zowel indoor- als outdoor activiteiten; bij o.a. de Motorbeurs werden er in een hal shows gegeven. Een spectaculaire opening van een winkel, een demo tijdens een open dag, een show tijdens een evenement? Bijna alles is mogelijk en bespreekbaar, mits het maar veilig is, want veiligheid staat hoog bij ze in het vaandel.

Wilt u ook iets bijzonders organiseren bij uw evenement? Een publiekstrekker? Northside Freestyle, hét stuntteam uit Assen is een echte aanrader. Shows waar nog lang over nagepraat zal worden. Want indruk maken ze zeer zeker!

Meer informatie? Klik hier!

Foto’s Nieuws in Assen: © M. Babtist Spiegelgrafie.nl & Ramona Houweling