Meet & Eat met bewoners van het AZC

DELEN

Assen – Hoe breng je vluchtelingen en Nederlandse gezinnen samen? Door samen te eten natuurlijk! Stichting Present Assen heeft, in samenwerking met het COA, een geslaagd project opgezet: “Meet & Eat”

Simpel maar doeltreffend
De formule is simpel maar doeltreffend. Als je meedoet aan Meet & Eat geef je je op voor 2 avonden. Op de eerste avond verzorgen een aantal vluchteling-gezinnen een overheerlijk buffet. Nederlandse gezinnen komen als gast naar het AZC en worden gekoppeld aan een vluchteling-gezin. Jong en oud genieten van een gezellige avond en smakelijk eten.
Een week later zijn de Nederlandse gezinnen verantwoordelijk voor het avondeten en zijn de vluchtelingen te gast bij hen thuis. Ook nu is er weer een gezellig samenzijn, lekker eten en uitwisseling van cultuur, verhalen, etc.

Sinds de start van het project in 2017 zijn er inmiddels met enige regelmaat succesvolle, maar vooral smakelijke en gezellige avonden georganiseerd!

De eerstvolgende Meet & Eat staat gepland op 28 maart en 4 april. Aanvang 17.30 uur.

Meedoen ?
Lijkt het u leuk om mee te doen aan deze overheerlijke activiteit, of wilt u meer informatie? Stuur dan een mail naar annemarie.schipper@presentassen.nl.

Opgeven voor de eerstkomende Meet & Eat kan tot 18 maart!