Mega Kids Party Bioscoop Assen

DELEN

Mega Kids Party Bioscoop Assen

Zondag 23 juni is het vanaf 12.00 uur weer tijd voor de Mega Kids Party bij Bioscoop De Nieuwe Kolk. De Mega Kids Party is een feest speciaal voor kinderen in de bioscoop! De gehele middag zijn er allerlei leuke activiteiten voor kinderen te doen. Zo kun je bijvoorbeeld geschminkt worden, staat er een heus springkussen en kunnen kinderen naar hartelust kleuren en spelen.

Op zondag 23 juni is de film Verschrikkelijke Ikke te zien. Bereid je voor op nog veel meer ondeugende minions in de nieuwe 3D animatiefilm voor de hele familie: Verschrikkelijke Ikke 2! Al je favoriete personages keren terug, zoals superschurk Gru, zijn lieve meiden Agnes, Edith en Margot, de ondeugende minions en vele verschrikkelijk grappige nieuwe personages!

Een kaartje voor dit leuke evenement bedraagt € 11,50 per kind. Voor de kinderen zit bij dat bedrag een Kids Box inbegrepen. De Kids Box is een doos met daarin een zakje popcorn met smaak naar keuze, caprisonne en een lekkere lolly! Voor volwassenen geldt het reguliere tarief. Het is wel de bedoeling dat de kinderen minimaal 1 volwassene ter begeleiding meenemen.

De Mega Kids Party begint om 12.00 uur en de film zal om 13.00 uur starten. Reserveren? Klik hier!