Mega Kids Party met hilarische 3D-film Minions

DELEN

ASSEN – Woensdag 1 juli is het eindelijk zover! Vanaf 13.00 uur is het namelijk weer tijd voor de Mega Kids Party, met deze keer de hilarische 3D-film Minions! De Mega Kids Party is een feest speciaal voor kinderen in de Asser bioscoop.

De gehele middag zijn er allerlei leuke activiteiten voor kinderen te doen. Je kunt je laten schminken als ondeugende Minion, ontmoet de enige echte Lisa, krijgt Minion-taalles en er staat een heus springkussen!

Minions NL (3D) in Bioscoop De Nieuwe Kolk

Het verhaal van de Minions begint miljoenen jaren geleden, toen een Minion niet meer was dan een eencellig geel organisme. Door de jaren heen zijn ze geëvolueerd tot hulpjes van de meest verschrikkelijke slechteriken, van T. Rex tot Napoleon. Helaas waren ze niet zo succesvol in het uitvoeren van hun taak en raakten ze werkloos.

 Eén Minion, genaamd Kevin, heeft een idee: samen met de rebelse Stuart en de schattige Bob gaat hij op zoek naar een nieuwe slechterik om te assisteren. De drie vrienden raken verzeild in een spannend avontuur dat hen naar een geschikte nieuwe meester leidt: ’s werelds eerste vrouwelijke superschurk Scarlet Overkill (Academy Award® winnaar Sandra Bullock). Kevin, Stuart en Bob reizen van het ijskoude Antarctica naar New York City in de jaren ‘60. Uiteindelijk belandt het vrolijke gele trio in Londen, waar zij hun grootste uitdaging aangaan: het redden van alle Minions.

Een kaartje voor dit leuke evenement bedraagt € 11,50 (exclusief 3D-bril). Voor de kinderen zit bij dat bedrag een Kidsbox inbegrepen. Hierin zit zoete popcorn en een lolly, bovendien staat er lekkere koude ranja voor je klaar! Voor de volwassen filmliefhebbers hebben we lekkere koffie/thee met een plak cake.

De Mega Kids Party begint om 13.00 uur en de film zelf zal om 14.00 uur starten. Kaarten reserveren? Klik hier!

Online Minions spelen? Poki.nl