Mega Kids Party De Nieuwe Kolk Assen

DELEN
ASSEN – Zondag 17 april is het eindelijk weer zover! Vanaf 13.00 uur is het namelijk weer tijd voor de Mega Kids Party, met deze keer de film Kung Fu Panda 3 NL (3D).

De Mega Kids Party is een feest speciaal voor kinderen in de bioscoop! De gehele middag zijn er allerlei leuke activiteiten voor kinderen te doen. Je kunt je laten schminken als ondeugende Panda, ontmoet de enige echte Lisa, krijgt een stoere Kungfu les en er staat een heus springkussen!

Kung Fu Panda 3 NL (3D)

Als Po’s lang vermiste vader plotseling opduikt, reizen vader en zoon naar een geheim pandaparadijs waar ze een groot aantal hilarische panda’s ontmoeten. Maar als de bovennatuurlijke slechterik Kai aan een tocht door China begint en onderweg alle kung fu meesters verslaat, wordt van Po het onmogelijke verwacht – hij moet een compleet pandadorp, vol met luie en onhandige panda’s, trainen en veranderen in het ultieme leger van Kung Fu Pandas!

Een kaartje voor dit leuke evenement bedraagt € 11,50, exclusief 3D-bril. Voor de kinderen zit bij dat bedrag een Kidsbox inbegrepen. Hierin zit zoete popcorn en een lolly, bovendien staat er lekkere koude ranja voor je klaar! Voor de volwassen filmliefhebbers hebben we lekkere koffie/thee met een plak cake.

De Mega Kids Party begint om 12.00 uur en de film zelf zal om 13.00 uur starten.


2Divorce Assen


Bowlen in Assen