Met een AFS beurs naar Indonesië?

DELEN
Met een AFS beurs naar Indonesië?

Durf jij het aan om een schooljaar lang je oude bekende leven in Nederland achter je te laten en het avontuur aan te gaan? AFS Interculturele uitwisselingen stelt een gedeeltelijke beurs beschikbaar voor een avontuurlijke scholier tussen de 16 en de 18 jaar die het komend schooljaar iets heel bijzonders mee wil maken.

Dankzij deze beurs kan je kennis maken met het leven in Indonesië. Je gaat deel uit maken van een lokale familie en zult naar school  gaan net als je Indonesische leeftijdsgenoten. Voor je het weet spreek je de taal en voel je je thuis in een land waar je nu nog niemand kent, en bouw je banden voor het leven op.

Stella Meerman, die vorig jaar Friesland verruilde voor de stad Banjarmassin in Zuid Kalimantan, vertelt je graag meer.  Stella is erg enthousiast over Indonesie, de gastvrijheid van de mensen en vooral die van haar gastgezin. Ze is echt opgenomen in de familie en op school en heeft veel vrienden gemaakt. De taal is niet heel moeilijk volgens Stella en ze mist het eten! Elke dag werd er weer teveel gekookt zodat er ook altijd genoeg was voor onverwachte gasten.

Een jaar op uitwisseling is een ervaring waar je je hele leven de vruchten van plukt. Je wordt zelfstandig, leert om te gaan met een nieuwe cultuur, leert een taal en  je zal na een jaar merken dat je een wereldburger bent geworden.  Een pluspunt op je CV maar vooral een onvergetelijk jaar.

Wil je meer weten over de beurs die AFS ter beschikking stelt en hoe een schooljaar in Indonesië eruit ziet, neem dan voor 10 maart contact op met AFS – info@afs.nl / 0297 – 214 076.