Met Pasen naar de AgriClassic TT Hall Assen

DELEN

ASSEN – Oude tijden herleven tijdens de AgriClassic in de TT Hall Assen. Origineel of gerestaureerd, gepoetst of wat roestig; in het paasweekend gaat u op de AgriClassic terug in de tijd met de tentoongestelde tractoren, landbouwwerktuigen en stationaire motoren uit vervlogen tijden.

Diverse merken en types zijn er vertegenwoordigd, waarvan u er een aantal ook echt aan het werk kunt zien. AgriClassic is een evenement wat u als oldtimerliefhebber absoluut niet mag missen!   Oldtimershow De tentoonstelling wordt georganiseerd in samenwerking met de Oude Trekker en Motoren Vereniging, wat garant staat voor een interessante en veelzijdige oldtimershow. Van Avery, Kubota, Fendt tot Zetor en alle merknamen daar tussenin; alles zal te zien zijn op de AgriClassic in Assen.

Agrarische oldtimers in de TT Hall

Landbouwbeurs anno 1955. De TT Hall biedt met ruim 10.000 vierkante meter, ruimte aan honderden agrarische oldtimers. Behalve deze enorme tentoonstelling is er op deze ‘landbouwbeurs’ ook een markt waar onderdelen, miniaturen en tal van andere agrarisch gerelateerde artikelen verkocht worden. Ook is de AgriClassic natuurlijk niet compleet zonder een actief randprogramma in de vorm van demonstraties, shows en (kinder)activiteiten. Daarvoor is niet alleen ruimte binnen gereserveerd, maar wordt ook het buitenterrein rondom de evenementenhal gebruikt.

De AgriClassic is geopend op

Vrijdag 3 april (Goede Vrijdag) van 13.30 uur tot 21.00 uur
Zaterdag 4 april van 10.00 uur tot 17.00 uur
Zondag 5 april (1ste Paasdag) van 10.00 uur tot 17.00 uur
Maandag 6 april (2e Paasdag) van 10.00 uur tot 17.00 uur

Goedkoop weekendje weg AgriClassic

Volwassenen en 65plus  € 5,-
Kinderen t/m 12 jaar  Gratis
Parkeren is gratis.