Michael van der Mark Nederlandse troef WK Superbike

DELEN

ASSEN – Van 17 tot en met 19 april is het TT Circuit van Assen het toneel voor de WK Superbike. Het programma is overvol en gedurende het driedaagse raceweekend zijn er aantrekkelijke trainingen, kwalificaties en de spectaculaire ‘Superpole’ waarmee de startvolgorde van de Superbikeraces wordt bepaald.

Tijdens dit raceweekend ziet u niet alleen de ‘Superbikes’ in actie, maar ook staan de European Junior Cup, ONK Superbike, Superstock 600, Superstock 1000 en de WK Supersport op het programma.

Nederlandse troef in WK Superbike

Met Michael van der Mark heeft Nederland een sterke troef in handen tijdens de WK Superbike in Assen. Van der Mark wist vorige seizoen de wereldtitel in de WK Supersport op zijn naam te schrijven en komt dit seizoen uit voor het Ten Kate Honda Team in de WK Superbike.

Woensdagmiddag was de 22-jarige Rotterdammer aanwezig tijdens de persbijeenkomst voor de komende WK Superbike op het TT Circuit van Assen en bleef kalm onder alle ‘media’ aandacht die er is voor de Nederlandse coureur: ,,Het is maar hoe druk je, jezelf erom maakt. Het team en ik gaan in ieder geval ons best doen en het is natuurlijk mooi om te zien dat de motorsport zo leeft door alle Nederlandse inbreng”.

Teambaas Ronald te Kate op de vraag of zijn pupil in Assen kans maakt om te winnen: ,,Michael gaat zeker winnen. Of dat hier in Assen gaat gebeuren weet ik niet, maar hij gaat dit jaar winnen”.

Kaarten WK Superbike Assen 2015

Voor iedereen die Michael en de andere Nederlanders in actie wil zien tijdens het WK Superbike weekend in Assen. Kaarten zijn online verkrijgbaar. Klik hier !