Mijwaart en De Bruin kiezen voor Pearle Gebben Racing Team in 2018

DELEN

Assen – Voor het nieuwe seizoen 2018 heeft het Pearle Gebben Racing team inmiddels twee toptalenten weten vast te leggen. Het team van de SRTD is ook komend seizoen actief in de Yamaha R3 Cup. Na het succes van 2017 wat resulteerde in een kampioenschap voor Dennis Koopman die, ondersteunt door de SRTD, dit jaar actief is in het WK Supersport 300.

Finn de Bruin
Dit jaar heeft Finn de Bruin gekozen om weer voor Pearle Gebben Racing te rijden. Finn reedt in 2017 ook voor het team en was hard onderweg naar een P3 in het kampioenschap. Na een crash tijdens een training in Italië, aan het eind van het seizoen, moest Finn de laatste race missen en werd helaas vierde. Voor 2018 is Finn er op gebrand om in de top van de Cup te acteren.

Finn de Bruin

Kevin Mijwaart
Naast Finn de Bruin heeft Pearle Gebben Kevin Mijwaart weten te contracteren. De oud R125 kampioen en nummer 2 van 2017 wil graag uitkomen voor het team mede omdat de SRTD ook richting het WK de rijders blijft steunen. De SRTD wil samen met Finn en Kevin, en een derde coureur, zich richten op het kampioenschap om in 2019 het volgende talent naar het WK te kunnen brengen.

De steeds groter wordende stichting wil blijven groeien om de Nederlandse motorsport weer op de kaart te zetten. Het is natuurlijk geweldig om na twee jaar al een rijder in het WK te hebben, maar nu willen we door. De doelstelling voor 2018 is het kampioenschap en om met minimaal twee rijders naar de masterclass in Italië te gaan aan het einde van het seizoen.

Er zijn nog gesprekken gaande met een derde rijder om het seizoen met 3 man te starten.