Minisymposium voor professionals CVA-zorg

DELEN

Assen – Stroke Service Assen houdt op woensdagavond 8 maart 2017 een minisymposium voor verpleegkundigen, paramedici, artsen en eerstelijns-zorgprofessionals die te maken hebben met CVA-zorg in Assen en omgeving.

Als Stroke Service Assen hebben we sinds de start een hele ontwikkeling doorgemaakt. Het zorgpad CVA is een levend ‘pad’ waaraan, binnen de gehele keten, voortdurend multidisciplinair gewerkt wordt om optimale kwaliteit te bieden. Steeds vindt er afstemming plaats ketenbreed, maar ook landelijk. Ervaringen van de CVA cliënten en familie worden gemeten, klinimetrie wordt bijgehouden en nieuwe evidence based behandelingen worden geïmplementeerd. Scholing wordt met elkaar gedeeld. Kortom als Stroke partners houden we elkaar scherp en zijn continu in beweging.

Om u op de hoogte te brengen van de nieuwste ontwikkelingen hebben we als CVA keten een avondvullend programma opgesteld voor professionals.

Hoe zit het met onze verwijzers? Als je wilt weten waar je jouw cliënt naar verwijst moet je in beweging komen om je te verdiepen in wat er in de Stroke Service Assen geboden wordt aan neurorevalidatie. Wat gebeurt waar en wat zijn de meest recente behandelmogelijkheden en ontwikkelingen binnen de Stroke Service Assen.

Wij nodigen u uit om in beweging te komen; Dit symposium brengt u op woensdagavond 8 maart op de hoogte!

Let op: Deelname is gratis maar….

Wilt u, als professional, dit minisymposium bijwonen dan dient u zich aan te melden vóór 1 maart via info@strokeserviceassen.nl

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u contact opnemen met Marian Kuper, telefoonnummer 06 129 36 130

Waar: Het Schakelveld – Witterhoofdweg 1a, 9405 HX Assen
Wanneer: 8 maart, 19.00-21.45 uur (zaal open 18.30 uur)