Misdaad in Kolkende Taal

DELEN

Misdaad in Kolkende Taal

Opnieuw gaan bekende gasten in deze talkshow in gesprek over hun favoriete boek. Deze keer staan spannende boeken op het programma. Je bent van harte welkom om de opnamen bij te wonen en na afloop met de gasten in contact te komen! Te gast zijn:

Marian Mudder schrijfster, freelance publicist en actrice. Zij speelde ‘Vera’ in de bekende tv-serie Baantjer. Zij vertelt over de boeken die zij leest en het boek dat ze onlangs zelf schreef. Ze heeft al meerdere boeken op haar naam staan.

Mick van Wely, misdaadjournalist voor Dagblad van het Noorden en vaste gast bij BNNToday (Radio 1). Hij schrijft over alle facetten van criminaliteit, veiligheid en beleid op gebied misdaad en bericht regelmatig vanuit de rechtbank over processen.

Misdaad in Kolkende Taal
John van den Heuvel gast in Kolkende Taal

Hij won journalistieke prijzen voor zijn reconstructie van de Harener Facebookrellen in 2012. Hij schreef Verdoofd, verkracht en besmet over de Groninger hiv-affaire. De zaak waarbij bezoekers van seksfeesten moedwillig werden geïnjecteerd met hiv-besmet bloed.  Het tweede boek over de straf Levenslang verschijnt in mei 2013.

John van den Heuvel, voormalig rechercheur bij de CID en nu misdaadverslaggever bij de Telegraaf en schuift ook geregeld aan als crime-deskundige bij RTL Boulevard. Hij schreef boeken over diverse spraakmakende misdaadzaken

In een videoweergave kijken we bij Loes den Hollander thuis. Ze laat zien waar haar spannende verhalen ontstaan en vertelt welk spannend boek er op haar nachtkastje ligt. Loes schreef zelf vele spannende bestsellers.

Marcel Möring verzorgt zijn vaste column en de presentatie van Kolkende Taal is in handen van programmamaker Diana de Groot.

Datum en tijd: zondag 2 juni 2013; 13.45 – 15.15 uur. Kaarten voor Kolkende Taal kosten  € 9,95 voor leden,  € 14,95 voor niet leden. Dit is inclusief koffie vooraf en een consumptie na afloop, en zijn verkrijgbaar aan de informatiebalie van de bibliotheek in De Nieuwe Kolk.