Stem op Miss TT Festival Assen 2015

DELEN

ASSEN – Na de aanmeldingsronde voor Miss TT Festival heeft er een selectie plaats gevonden door de organisatie van de missverkiezing. Dit is in handen van Glenda Nijland, eigenaar van Glendance. Zij is onder andere organisator van Miss Assen, catwalkcoach en jurylid van Miss Drenthe, catwalkcoach en showmanager van Miss Supranational NL.

De meiden die zijn geselecteerd krijgen twee spannende dagen cadeau die bol staan van activiteiten.

Wildcard Miss TT Festival Assen

Alle inzendingen zijn vanaf nu te zien in het Miss TT Festival-album op Facebook. De inzending met de meeste likes ontvangt een wildcard voor de finale. Het is aan de kandidaten om zo veel mogelijk vrienden uit te nodigen om de foto’s en filmpjes te liken. Alle likes, van de foto’s en de de filmpjes worden bij elkaar opgeteld. Vrijdag 19 juni is de laatste dag dat er geliked kan worden.

Prijzenpakket

Op donderdag 25 juni zijn de voorrondes op het podium in de Weiersstraat. De finale is op vrijdag 26 juni. Hier bepaalt de jury samen met het publiek wie Miss TT Festival 2015 wordt. De winnares krijgt naast eeuwige roem en twee dagen vol activiteiten onder professionele begeleiding een bedrag van € 250,-