Moestuintjes ruilbeurs Duurzaamheidscentrum Assen

DELEN
ASSEN – Sparen jullie ook alle twintig moestuintjes van Albert Heijn? Dit is je kans om alle twintig moestuintjes van AH te verzamelen.

Op zondag 3 april aanstaande van 13.30 uur tot 15.30 uur organiseert het Duurzaamheidscentrum (Asserbos) samen met IVN Scharrelkids en Albert Heijn (Assen-Oost) een ruilbeurs.

Informatie nodig over jouw moestuintje?

Heb je de moestuin zaadjes al in de grond? Zijn de eerste plantjes al opgekomen? Misschien mis je nog een aantal soorten in je tuintje of wil je weten hoe je ze het best kunt verzorgen zodat je straks de heerlijkste groenten en vruchten kunt eten.

Het Jaar van de Boon

Naast vragen stellen en plantjes ruilen kun je ook meer leren over de boon, die heb je misschien al in je moestuintje. Maar wist je dat het dit jaar het jaar van de boon is? Er zijn héél veel verschillende soorten en ze kunnen héél snel groeien. Zondagmiddag kun je een aantal soorten bekijken en leren hoe je deze zelf kunt kweken voor je moestuintje.

Als je deze middag geen groene vingers krijgt, of zwarte vingers van de grond, kun je altijd nog meedoen met het maken van kruidengeurdoosjes of kijken hoe goed je groenten herkent in leuke voeldozen.

Info moestuintjes ruilbeurs

Opgave voor deze ruilbeurs is niet nodig. Kosten? Vrijwillige bijdrage!


2Divorce Assen


Bowlen in Assen