Moments of Meditation organiseert Kickstart Meditatiedag

DELEN

Is je wel eens opgevallen dat je in je vrije tijd (ook) aan het rennen bent? Nog even snel dit of dat wilt doen? Dat komt omdat je dat gewend bent meestal te doen. Je holt gewoon, ook al is het echt niet nodig. Je gedachten lijken nooit meer stil te willen staan. Je bent altijd wel met iets in je hoofd bezig. Zoek je een manier om dit te stoppen?

Moments of Meditation organiseert op 10 januari 2015 voor de 3de keer de Kickstart Meditatiedag. Deze gaat plaatsvinden in het Fletcher Hotel de Borken te Lhee.

Mariska van Gennep van Moments of Meditation uit Assen regelt deze dag op veler verzoek alweer voor de 3de keer omdat steeds meer, met name vrouwen, mensen verlangen naar rust en balans in hun leven. Zeker in deze hectische tijden met alle drukte van het dagelijkse leven biedt mediteren een enorme bron van rust.

Deze Kickstartdag is ontstaan doordat Mariska goed geluisterd heeft naar haar omgeving en middels een extra brainstormsessie heeft ze handen en voeten gegeven aan deze meditatiedag. Mensen kunnen hier stapsgewijs kennis maken met mediteren en andere ontspanningsoefeningen. Voordeel van deze methode is dat je ze eenvoudig thuis kunt toepassen.

Meer informatie over de Kickstartdag? Klik hier !