Mooi Wark en Tangarine in Warenhuis Vanderveen Assen

DELEN

Zaterdag 27 september om 14.30 uur gaat het helemaal los op de cd-afdeling van Warenhuis Vanderveen.  De alom beruchte Rock-‘n-roll band Mooi Wark is dan present! Dit is een feestje dat je niet mág missen. En trouwens… je heb ook geen excuus om het te missen, want de entree is helemaal gratis!

De optredens van Mooi Wark, waarbij de lol en grappenmakerij van het podium spetteren, staan als een huis en klinken als een klok! De aanstekelijke eigen nummers, die variëren van lekkere rock ‘n roll tot dampende feestnummers, zorgen voor een vrolijke mix van herkenning, waarbij ook een goede ballade niet wordt geschuwd. Tijdens het optreden zullen de boerenrockers klassiekers als ‘Idioot’ en ‘In De Blote Kont’, ten gehore brengen en ook nummers van hun nieuwste plaat ‘Allent Veur Joe’.

Tangarine

Deze inmiddels nationaal bekende Assense tweelingbroers, Sander en Arnout Brinks, komen op zondag 28 september om 14.30 uur een optreden verzorgen bij de afdeling Muziek & Film in Vanderveen.

Move on, dat op 22 augustus verscheen, is het zesde album van Tangarine en is de tweede plaat die ze uitbrengen bij platenlabel Excelsior Recordings. Met dit optimistische en frisse folkalbum sluiten ze de periode af van hun succesvolle en zeer persoonlijke plaat ‘Seek and Sigh’. Met nummers als ‘It’s Alright’, ‘First flight Somewhere’ en ‘Move On, John’ is de nieuwe plaat positiever en uitbundiger.