Moskee Elmoslimien geschokt door gebeurtenissen Parijs

DELEN

ASSEN – Moskee Elmoslimien te Assen is zeer geschokt door de gebeurtenissen in Parijs afgelopen vrijdag. We veroordelen deze verschrikkelijke terroristische daad ten zeerste. En ons medeleven en solidariteit gaat dan ook uit naar alle slachtoffers in Parijs. Ook gaat onze medeleven en solidariteit uit naar iedereen op deze wereld die te maken hebben met onrecht en geweld.

Laten we ons niet afschrikken door dit soort mensen maar in plaats daarvan het gesprek met elkaar aan gaan. En daarom kondigen wij aan dat we zullen beginnen met een reeks aan in loopavonden bij ons in de moskee. Dus iedereen die behoefte heeft aan een gesprek is welkom. Maar ook diegene die vragen hebben over de islam of mensen die nog nooit een moskee van binnen hebben gezien zijn van harte welkom. Iedereen is welkom om zo gezamenlijk het gesprek aan te gaan en zo een beetje van de heersende angst weg te nemen.

De eerste inloopavond zal plaats vinden op zaterdag 28 november 2015. De inloopavond begint om 19:30 en eindigt om 21:00 uur.

Ons adres is:

Moskee Elmoslimien
Mr. Groen van Prinstererlaan 46
9402 KD Assen