Moto3 coureur kiest luchtruim tijdens TT Balloon Festival

DELEN

Moto3 coureur kiest luchtruim tijdens TT Balloon Festival

scott-deroue-tt-balloon-2Voor de tweede keer in successie organiseerde Stichting OpStap het TT Balloon Festival. Het gratis toegankelijk en publieksvriendelijke evenement met heteluchtballonnen in alle soorten en formaten.

Vanaf 16.00 uur was het publiek welkom op het terrein van het TT Circuit van Assen om te komen genieten van een bonte aaneenschakeling van vlieg- en motorwerk. Motorstunts, reuzenvliegers, paramoteurs etc, etc, dit alles muzikaal omlijst door de Mercurius Marching en Showband.

Mee varen

Voor vele is het ‘varen’ in een heuse luchtballon een droom, deze kon zaterdagavond verwezenlijk worden tijdens het event. Voor € 160,- kon je instappen en deze unieke ervaring beleven. Hierbij kreeg je tevens een certificaat, luchtdoop, ballonvaarders champagne en vervoer terug naar de startplaats.

Onder de ‘passagiers’ ook Moto3 coureur Scott DeRoue van RW Racing GP. De coureur is zondagmiddag ook in actie te zien, samen met zijn team genote Ana Carrosco, tijdens de TT City Race in Assen.

Extra

Onder voorbehoud zijn er zondag 22 juni ook nog extra vaarten en wel tussen 6.00 uur  en 07.00 uur ochtendvaartenen tussen 20.00 uur en 21.00 uur extra avondvaarten.

© Foto(s): Monique Babtist