MotoGP coureurs kijken uit naar eerste race van het seizoen

DELEN
MotoGP spannender dan ooit

Op 29 maart barst het MotoGP seizoen weer los op het circuit van Losail in Quatar. Veel rijders uit de MotoGP klasse hebben het winterseizoen benut om te trainen voor het komende raceseizoen. Teampresentaties zijn weer gegeven en de rijders kijken uit naar de eerste race van het jaar dat eind maart op het programma staat in Quatar.

Laatste MotoGP nieuws

De huidige wereldkampioen Marc Marquez is volgens vele wederom de grote favoriet in 2015. De nummer drie van vorig jaar Jorge Lorenzo bevestigde dit vorige week tijdens de team presentatie van het Movistar Yamaha MotoGP Team in Madrid. “Marc Marquez zal dit jaar ‘the man to beat’ zijn, maar ook Valentino Rossi zal een favoriete rol bekleden”, aldus Lorenzo.

Valentino Rossi “Vorig jaar maakte Marquez een zeer goede start van het seizoen. Mijn teamgenoot Jorge en ik hadden onze machine nog niet 100% voor elkaar. Gaandeweg het seizoen hadden we meer succes en we zijn beide in de top drie geëindigd.  Ik ben er van overtuigd dat we dit jaar weer goede resultaten gaan behalen en voor de winst kunnen gaan. We kijken uit naar de eerste race van dit jaar”.

Motul Dutch TT Assen

Op 27 juni zal voor de 85ste keer de Dutch TT worden verreden. De TT is door fans verkozen tot de mooiste Grand Prix van de wereld. De TT meemaken is meer dan een motorrace bezoeken: de TT beleef je. Sinds 1925 wordt in Assen op het hoogste mondiale niveau gereden: alle kampioenen reden en wonnen in de Kathedraal van de motorsport. De TT is al decennia lang het grootste ééndaagse sportevenement van Nederland met meer dan 100.000 bezoekers. De TT is sfeer proeven, vergapen aan mooie motoren en genieten van de glitter en glamour op en rond de baan.

Zelf de 85ste Dutch TT beleven? Bestel uw kaarten in drie stappen online! Klik hier!