Motul 86ste TT van Assen bijna uitverkocht

DELEN
ASSEN – Zondag 26 juni 2016 wordt de 86e Dutch TT gehouden. Het is voor het eerst dat de Dutch TT op een zondag wordt georganiseerd. 

De organisatie verwacht dat van 24 tot en met 26 juni hierdoor nog meer motorsportliefhebbers naar het Circuit van Drenthe komen. Die kunnen op de race-zondag en tijdens de kwalificatieraces op vrijdag en zaterdag volop genieten van alle wereldtoppers.

De MotoGP met rijders als Valentino Rossi, Marc Marquez en Jorge Lorenzo, is natuurlijk het absolute hoogtepunt van de traditionele Dutch TT. Maar de liefhebbers genieten evenzeer van de verbeten strijd in de Moto2 en Moto3 klasse.

Met het organiseren van de Dutch TT op zondag komt de organisatie tegemoet aan een lang gekoesterde wens, om zo motorsportliefhebbers gedurende twee vrije weekenddagen op het Circuit van Drenthe te kunnen ontvangen. Hiermee wordt een nieuwe dimensie toegevoegd aan de rijke TT-historie.

Historie

TT voorzitter Arjan Bos sprak vandaag op de persconferentie over ‘een historische persconferentie’. “Voor het eerst in de geschiedenis gaan wij u mededelen dat de TT op zondag wordt verreden. De historie is belangrijk, maar in de ogen van het TT bestuur ook noodzakelijk dat we van zaterdag naar zondag zijn gegaan. We denken hiermee groei te realiseren en dit lijkt al bewaarheid te worden, want nog nooit zo vroeg in de 86-jarige geschiedenis van de TT waren de tribune kaarten uitverkocht en is meer dan verdubbeld. Ook is er een run op taludkaarten ontstaan”, aldus Bos.

TT Uitverkocht ?

In de webshop van het TT Circuit zijn taludkaarten (één, twee of driedaags) beschikbaar. U kunt een keuze maken tussen een E-ticket of een kaart per post (binnen een week verstuurd). Wees er snel bij, want een handje vol tribune- en taludkaarten zijn nog beschikbaar. Alle overige plaatsen zijn uitverkocht.


2Divorce Assen


Bowlen in Assen