MSC Assen organiseert modelspoorbeurs

DELEN
MSC Assen organiseert modelspoorbeurs

ASSEN – Tweemaal per jaar organiseert de MSC Assen een modelspoorbeurs, waarbij er volop gelegenheid is voor inkoop, verkoop of ruil van allerhande zaken op modelspoorgebied. De aanwezige handelaren zorgen voor een ruim en gevarieerd aanbod en tijdens elke beurs is er minimaal één modelbaan te bewonderen en kunt u natuurlijk met uw vragen op modelspoorgebied terecht bij de aanwezige clubleden.

Modelspoorbeurs

De eerstvolgende modelspoorbeurs wordt gehouden op zaterdag 14 februari van 10.00 uur tot en met 15.00 uur in gebouw Salland van het CSG Vincent van Gogh aan de Salland 4 in Assen. Entree: € 3,00 p.p. en kinderen t/m 12 jaar zijn gratis, mits onder begeleiding.

Modelspoorclub Assen

De Modelspoorclub Assen bestaat al een flink aantal jaren, maar is als vereniging op 29 juni 1993 statutair opgericht en ingeschreven in het Verenigingsregister van de Kamer van Koophandel. Het doel van de vereniging is de model-spoorhobby in de ruimste zin des woords in clubverband te beoefenen en te promoten.

De club heeft door de jaren heen op verschillende plaatsen haar onderkomen gehad. Sinds 2006 beschikken we over een clubruimte aan de Wiltonstraat in Assen.