MTB Assen organiseert Wintertocht voor mountainbikers

DELEN
MTB Assen Wintertocht

ASSEN – Op zondag 15 februari organiseert MTB Assen een Wintertocht voor mountainbikers. De routes zijn 25 en 50 kilometer lang en zijn in goed overleg met de gemeenten Assen, Noordenveld, Staatsbosbeheer en verschillende landeigenaren uitgezet.

Het parcours bevat alle ingrediënten die het mountainbiken tot een unieke belevenis maken. Voor jong en oud, beginners en gevorderden. Tijdens de tocht zijn er diverse verzorgingspunten ingericht, waar men energie kan bijtanken.

Informatie MTB Assen Wintertocht

De start is tussen 9.00 uur en 10.00 uur vanaf Restaurant Zalen van Veen in Assen-Witten. De route naar de startlocatie wordt duidelijk aangegeven vanaf de invalswegen. Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig en na afloop is er gelegenheid de fiets af te spuiten.

NTFU-leden kunnen gebruikmaken van Scan&Go. Leden van de Nederlands Toerfiets Unie (NTFU) betalen op vertoon van hun ledenpas € 4,- inschrijfgeld. Overige deelnemers betalen € 6,-. Kinderen tot 15 jaar kunnen gratis meerijden. Kijk voor meer informatie op www.mtbassen.nl