MTB Team Klaucke Assen opnieuw succesvol in Steenwijk

DELEN
MTB Team Klaucke Assen opnieuw succesvol in Steenwijk

ASSEN – Afgelopen zondag deden de renners van MTB team Klaucke wederom goede zaken in Steenwijk tijdens de 3e wedstrijd van de wintercompetitie, georganiseerd door de mountainbikevereniging Havelte en de stichting MTB 2000 uit Steenwijk.

Maar liefst zes renners van het team van Jarno Klaucke stonden aan de start van het mooie parcours op de Woldberg bij Steenwijk. De wedstrijd bestond uit veel draaien, keren en klimmen waardoor er weinig momenten waren om te herstellen. Bij de licentiehouders 18+ eindigde Thom Bonder uit Assen knap op een tweede plaats. Tim Smeenge uit Zeegse had helaas vlak na de start te kampen met pech maar wist zich toch nog terug te vechten naar een negende plaats. Ook Anne-Mark van der Vlag uit Assen wist de wedstrijd tot een goed einde te brengen en eindigde als veertiende.

Bij de junioren was het opnieuw Micha Gankema uit Assen die als eerste over de streep wist te komen. Ook de jongste telg van het team, Rachelle Huberts, eveneens uit Assen deed het goed bij de dames en wist als vijfde te eindigen. Rene Benthem uit Beilen en trainer Benny Gankema uit Assen moesten het veld helaas voortijdig door ziekte verlaten.

Op 1 maart wordt de finale verreden in Havelte.